Sex på första träffen: för och emot

Inte förneka sig själv nöjet om du verkligen vill ha det. Som en gång beslutat att sex på första dejten är tabu? Visa oss den här personen. Kvinnan har rätt att bestämma vad hon vill och när hon får det.

Du kan omedelbart förstå om att fortsätta kommunikation. I slutändan är ingen skyldig att betala underhåll för omotiverade sexuella förhoppningar. Om den här killen inte passar dig i sängen, kan du knappast hitta ett gemensamt språk bortom.

Du kan vara avslappnad och självisk i kön. Du behöver inte låtsas att du är mycket nöjda med sina pumpas ben och händer, om det inte är. Tänk på dig själv, om din njutning och glädje! Och ja, troligen, killen kommer att uppskatta din sexiga aptit om du omedelbart du inte kommer att dölja honom för en skärm av jungfrulig blygsamhet.

Han verkligen undrat. Om han är redan i kärlek, kommer han inte tänka på något dåligt om du. Han kanske drömde om ett möte med dig ett par månader? Skrev till er, kallas, inbjuden. Och här, diva är unearthly, kommit överens om att tillbringa kvällen med honom. Ja, han är glad!

När allt är över, kan du lugnt somna, inte att försöka göra ett samtal om barn och hundar att du inte har någon. Slutligen finns det en chans att bara få din del av glädje och komma ut efter Argazmenny Snah. beröm Heaven!

Om du gillade killen, det är osannolikt att han kommer att argumentera om din uppväxt och moraliska värderingar. Du gillar varandra, det var en gnista av lust mellan dig, och du är två vuxna – bara beviljas gust passionen. Varför inte?

Detta är den perfekta script, om du letar efter bara sex, Utan långa courtes, den första kyssen den 10 dating och vandringar på picknicken. Ja, behöver kvinnor ibland bara sex. Det är så enkelt.

Du behöver inte bekanta sig med sina föräldrar. Eftersom sex är ibland bara sex.

MOT:

Gör inte det om du tror att din vägran kommer alla vända sig bort från dig den här killen. Sex är ömsesidig njutning, inte ett sätt att hålla en man om sig själv.

Och ändå inte glömma att sex bör skyddas. Därför, om till hands hade inte en referens bevisa sin fulla hälsa och kondomer, är det bättre att lämna kön för senare.

Han ser ut som en hjälte av filmen om de färdiga narkomaner. Det finns en hänvisning till föregående punkt. Om killen orsakar dig misstanke om hans mentala eller fysiska hälsa, är det bättre att inte leka med elden och utan att riskera din egen hälsa.

Han säger att ingenting att oroa sig för och inget behov av att köra för en kondom. I detta fall bör du säkert oro och springa hem.

Om du inte känner dig själv, du vill ha sex med honom eller inte. Därefter, troligen du inte vill det. Precis kommit tillbaka hem och dricka en kopp te. Det är nyttigt för din mentala balans.

Du drack för mycket. I full eufori så lätt att acceptera giltigt för den önskade. Efter den sjunde whisky kan han verka för dig ganska lockande och intressant kille, och på morgonen kan förvänta smärtsam besvikelse.

Eller han inte dricka, men försöker göra dig. Vad är det i allmänhet? Med en sådan kille är inte så i sängen, med en sådan kille en promenad bör inte gå billiga viagra tabletter!

Om han i början av ett datum sagt att alla flickor blev några alltför prisvärd. Fara, fara! Om du planerar att spendera med den här killen om inte hela ditt liv, så åtminstone den andra kvällen, är det bättre att ge upp sex.

Det finns en olaglig lag, enligt vilken sex på första dejten är en kränkning av traditionella värderingar och en fullständig katastrof för en kvinnas rykte. Fungerar inte på det, om bara dina egna livsprinciper eller religion inte tillåter dig att ha sex utan engagemang.

Han var inte alls intresserad av din person på ett datum. Men bara kastade meningsfulla kommentarer och tips om varm natt. Och ändå behöver kvinnor sex, men med en man som kommer att uppskatta inte bara en elastisk röv. Därför skickar djärvt en sådan kille till alla fyra sidor.

Leave a Reply