Regler för smutsiga konversationer: Vad kan och kan inte tala i sängen

När du berättar för din fantasi eller du vill höja den med ord, låt inte i förlängningen. Konst av sängkonversationer – de borde vara korta, relativt trevliga och tydligt skisserar kärnan i vad jag ville berätta. Långbeskrivningar Blog Place.

Ja: Var ansvarig

Nej, kontrollera inte allt i rad, men för att representera vad konversationen kan orsaka, och att ge plats till partnerens uppfattning. Insistera på exakt exekvering av dina önskningar eller inte att förutse konsekvenserna – det är för nybörjare, och du förmodligen vill ha kul, och inte ordna demontering.

No: FÖRNEDRA partner

Män glömmer det oftare, men du bör inte visa sexistiska lutningar eller föraktigt tala om sina möjligheter. Tänk inte på honom bara en gångvibrator.

Ja: Ring varandra med namn

Denna lilla sak ger mycket nära, speciellt om ditt förhållande ännu inte uppmätts i åratal. Kön är inte bara fysiskt, men också en känslomässig anslutning; dumma att försumma det faktum att ingenting är värt det, men uppskattat högt.

Nej: lang

Väldigt coolt om du båda har etablerat en öppen dialog, men undvik direkta lögner. Passionen försvinner från det, och det är lite i ljuset av sådana saker som kan förstöra förhållandet snabbare än lögner.

Ja: Att berätta för partnern om hans överklagande

Kvinnor älskar öron, som du vet, men män är inte främmande för komplimanger i sin adress. Speciellt när du både i sängen, utan kläder, andas hårt och hormoner och hoppa inuti dina kroppar. På tiden, fina ord inte bara kommer att öka graden av passion, men också föra dig närmare känslomässigt.

No: Roby

Nej, nu är inte tid att spela alla tillbaka och ta en missionär pose. Walking sexuella fantasier bör sluta åtminstone några utföringsform. Så tala om för honom vad du vill och hur just du är redo att lösa det. Så länge du håller på önskemål och göra vad som är bra, det här spelet pågå och tillfredsställa er båda.

Ja: gör allt spontant

Förhandla en smutsig kön inte är alltför bekvämt: inställningen slås ned från beredningen. Du ska inte oroa dig att du inte tydligt kan förklara våra önskningar, bara låta orden själva potensmedel levitra utgjuta av munnen. Det är mycket bättre än uttjatade eller försiktigt.

Leave a Reply