Fem tecken på sunda relationer

Många av oss «fastnat» i giftiga relationer eftersom de inte vet vilken partner de faktiskt passar. Passerar hundratals par bestämde familjeterapeuten Ann Milford skyltar som säger att du verkligen träffade din hälften.

24 oktober 2020

«Jag avbokade vårt bröllop för 18 år sedan, – Förklarar sitt intresse i Anne Milford Theme (Anne Milford). – Beslutet var inte lätt för mig – Jag tillbringade några år efter denna smärtsamma och offentliga paus och försökte förstå varför nästan gifte sig med en helt olämplig person. Jag var tvungen att se i ansiktet av fakta: i djupet av själen visste jag alltid att vi inte var ett par. Dessutom hade jag ingen aning om kvinnlig viagra vem som verkligen passar mig och hur man hittar den».

Ann Milford anser att hon hade tur, – I slutändan träffade hon så småningom sin sanna kärlek och redan femton år bor i ett lyckligt äktenskap, med sin man tre barn. «Under årens lopp, lyssnade jag på många berättelser om kvinnor som fångade med olyckliga familjeliv eller, som jag, avbröt bröllopet i sista stund, för att inte göra ett fruktansvärt misstag, – Säger en expert. – Jag insåg att de flesta av oss bara inte vet hur man känner igen en lämplig partner».

Tillsammans med en kollega, familj psykoterapeut Jennifer Gauvain (Jennifer Gauvain) Milford intervjuat hundratals kvinnor och identifierat fem universella tecken på att du föreslå att du hittat en lämplig partner och din relation – Friska.

1. Du vaknar bäst, och inte de värsta egenskaperna. Hjälp varandra växa internt, professionellt och känslomässigt, erkänner att förändringar – Positiva och användbar del av livet.

2. Du litar på varandra och man kan räkna med en partner i svåra situationer – Är du säker på att han kommer att göra rätt. I din relation finns det ingen plats för svartsjuka, spekulationer och kritik.

3. Du älskar att ha kul. Spelet lägger skärpan i relationen, och skratt – Bästa Aphrodisiac i ljus.

4. Du har gemensamma värderingar och utseende för livet. Meddelande om känslomässiga och andliga nivån är lika stark som fysisk attraktion.

5. Du kontaktar varandra noggrant och försiktigt, stället för att fördöma och kritisera. Enkelt test: Vilken är din röst när du kritiserar eller fördömer? Kraftigt prata med en skarp ton, om vi flyttar vård och delaktighet.

Är dina nuvarande relationer besvara dessa kriterier? Om inte, kanske är det värt att lyssna till rösten av intuition. I djupet av själen vet du om du är lämplig för den aktuella partner. Kom ihåg att ensamhet, hormoner och «fjärilar i magen» kan besvära sinnet även det mest förnuftiga kvinnan. Men en klar uppfattning om vad sunda relationer kommer att bidra till att klargöra bilden – att berätta «adjö» hopplös roman och lära din person när han uppträder på tröskeln till ditt liv.

Leave a Reply